Dagsverk for Down 2017

Det er med stor glede vi kan melde at Dagsverk for Down 2017 innbragte svimlende FIREHUNDREOGTRETTITUSEN-TOHUNDREOGTRETTIEN kroner! (430.231) SLuttsummen ble behørig feiret med marsipankake i NNDS’ lokaler.

TAKK til venner og følgere for hver bidige solgte vaffel, for luehekling, trommetime, manikyr, geriljabroderi, dank og flotte alternative aksjonsformer.

TAKK til store bidragsytere som Elisabeth Andreassen, Kaia Huuse, Rune Jensen, Elina Krantz & Stand Up Norge, Statoil, Backstage Management, Gulldia Design AS.

TAKK til de som åpnet sine hjem for huskonserter: Den svenske ambassadøren, Finn Schjøll, Line Øraog Losen på Larkollen, Mannskoret i Norske Selskab. Spesiell TAKK til Sandnessjøen og Jostein Pedersen for et kjempeløft i nord.

Men mest av alt TAKK til alle som brukte av sin tid eller lommebok på aksjonen. Med disse midlene er nå kunnskaps- og informasjonssenteret for mennesker med Down blitt en realitet – den nye portalen åpner innen utgangen av året. Mer om dette på NNDS sine hjemmesider.

Vel møtt i 2018!

Beste hilsen Ingrid & Janne

Back to top