Hjerte av tannhjul mot grønn bakgrunn, logo Dagsverk for Down

Dagsverk for Down-tildelinger 2022

Styret i stiftelsen Dagsverk for Down, med Ingrid Bjørnov i spissen, har besluttet å gi midler til følgende steder:

ALLE TIDERS BAND – VADSØ
Alle Tiders Band (ATB) holder til i Vadsø. Bandet ble grunnlagt utfra Dissimilis-pedagogikken, av Vadsø kulturskole. Kulturskolen tilbyr et individuelt tilpasset musikktilbud for voksne med spesielle behov. ATB ønsker å delta på DISSIMILISFESTIVALEN 2022. Den avholdes i Oslo 3. og 4. juni i år. Dagsverk for Down gir 150.000,- kroner til Alle Tiders Band, der halvparten skal brukes til nytt musikkutstyr (keyboard, gitar, trommestol), resten til reisestøtte. Hvis turen til Dissimilisfestivalen 2022 ikke lar seg gjennomføre, kan reisestøtten brukes til innspilling av en EP med bandet.

PASCALFESTIVALEN – GJØVIK
Pascalfestivalen 2022 er en kulturfestival for barn og unge med utviklingshemming. Festivalen er forankret i Gjøvik, men vil også motta gjester fra utlandet. Foruten konserter gjennom hele helgen, blir det også workshop, kunstutstillinger og teater. Dels er hensikten å samle gode krefter til en inspirerende helg, og dels for å få opp aktiviteten og samværet etter alle avlysninger som har vært de to siste årene, og som især har rammet målgruppen. Dagsverk for Down støtter Pascalfestivalen 2022 med 150.000,-.

SINGALONG – GREFSEN, OSLO
SingAlong og SingAlong kidz er kor, men også en musikalsk møteplass for mennesker med behov for ekstra tilrettelegging i livet. SingAlong Grefsen er et tilbud for hele Oslo Bispedømme. De gjennomfører to store produksjoner i året, påskespill og julespill, i tillegg til å ha øvelser og konserter. Koret ønsker å lage en presentasjonsvideo der de forteller andre hvordan de kan starte og drive et Singalong-kor. Dagsverk for Down gir SingAlong Grefsen 150.000,- kroner til videoproduksjonen som stimulerer andre til å starte lokale SingAlong-kor.

Takk også til alle som har bidratt med sine dagsverk for Down i tidligere år. Det er dere som gjør dette mulig.

Back to top