Hjerte av tannhjul mot grønn bakgrunn, logo Dagsverk for Down

Dagsverk for Down 2023

Dagsverk for Down ble startet som en årlig aksjon av Ingrid Bjørnov i 2015. Idéen var å få folk med på en humørfylt dugnad på Verdensdagen for Down syndrom, 21. mars. Den oppstod via et håndskrevet ark i sosiale medier og et løfte om å gi sitt dagshonorar til innsamlingen. I dag er Dagsverk for Down en stiftelse, og målet er å samle inn midler og dele disse ut til tiltak og prosjekter som kommer mennesker med Down syndrom til gode.

Hva kan DU gjøre? Tidligere år har folk strikket, malt, pantet, sunget, bakt, stekt, danset, skrevet, rocket, fotografert, lakkert, ryddet, gått, hoppet og snekret for Down. Folk har rettet prøver og drevet dank for Down. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Tirsdag 21. mars ca. 20:00 deler Dagsverk for Down en Fjøskonsert for Down på sine Facebooksider. Ingrid Bjørnov og Rino Johannessen holdt livekonsert på Geiteberg Kulturbruk på Tomter 17. mars, og opptak fra denne deles på selve verdensdagen. Her er det opp til publikum å bestemme billettprisen. Se den offisielle Facebooksiden: https://www.facebook.com/dagsverkfordown

Der ligger også årets auksjon. Her kan du by på pianotime med Ingrid, hundekjøring, kunstverk, smykker, samt en lang rekke deilige strikkede, sydde og heklede godbiter. Auksjonen ser du her: https://www.facebook.com/dagsverkfordown/posts/pfbid02corh2NCYDL8NSBtRksFp6RpyD7NJz8tetRtdXnDFbKLw5P1B3gJcFBFtxHWUR9wal


(ønsker du å bidra utenom aksjonsdato 21. mars så er det absolutt mulig. Kontonummer er 1720.28.80436, og VIPPS-nummer er 584332)

Back to top