Dagsverk for Down 2018

Det nærmer seg Dagsverk for Down 2018!

Dagsverk for Down er en lavterskel-aksjon for å få med folk til å bli med på nettopp et dagsverk for Down. Aksjonen ble startet av Ingrid Bjørnov i 2015, og begynte med et håndskrevet ark i sosiale media og løfte om å gi sitt dagshonorar til innsamlingen.

Dagsverk for Down fikk stor oppslutning. Folk bidro med flaskepant, kaffesalg, strikking, omvisning, kakesalg og selv dank for Down.Videre har det vært et utall huskonserter og nettauksjoner. Totalt har dette bidratt med like under 700.000,- til Norsk Nettverk for Down Syndrom (NNDS) og arbeidet med en nasjonal informasjonsportal som skal gi deg all info du trenger om temaet, enten det er snakk om utdanningsmuligeter, helserelatert forskning eller arbeidstrening.

Gulldia AS utviklet smykket  “Hjerterom“, hvor 50,- per smykke går uavkortet til saken. Det har vært et viktig og synlig bidrag, og rett før jul ble serien utvidet med ytterligere et halskjede og armbånd, samt ørepynt.

I 2018 inviteres det til Dagsverk for Down for fjerde gang. Snakker vi kaffesalg? Husvask? Flaskepant? Huskonsert? Prøveretting? Omvisning? Auksjoner? Manikyr? Romrydding? Bollebaking? Alt dette er aktiviteter fra tidligere år, og det er kun fantasien som setter grenser for hva et dagsverk innebærer. Du kan følge aktiviteten på aksjonens Facebook-side:

https://www.facebook.com/dagsverkfordown/

(PS – ønsker du å bidra utenom aksjonsdato 21. mars så er det absolutt mulig. Kontonummeret er 8601.67.62662, merk med “Dagsverk for Down”. Det er også mulighet for å vippse: 84535)

Back to top